• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Taalkaarten Groep 3
Taalkaarten Groep 3 Taalkaarten Groep 3

Taalkaarten Groep 3

 0 reviews

Zeer gevarieerd thema's

Taalkaarten kunnen per thema, per categorie of per vaardigheid worden aangeboden. De thema’s lopen in moeilijkheidsgraad op en zijn zeer gevarieerd: van sport en sprookjes tot .....

€ 74,95
Aantal
Taalkaarten groep 3

Beschrijven, zelf nakijken, schoonvegen en opnieuw gebruiken. Dat kan met de Taalkaarten; stevige, geplastificeerde taalopdrachten van A3-formaat waar leerlingen zelfstandig mee aan de slag kunnen. Taalkaarten zijn bedoeld als aanvullend materiaal en leuk om mee te werken. De antwoorden worden met een stift op de kaart geschreven en door de leerling zelf nagekeken aan de hand van een correctievel. Deze zelfstandige correctie draagt bij aan een goede taalontwikkeling. Na het corrigeren wordt de taalkaart schoongeveegd en kan hij de weer de kast in of… direct weer gebruikt worden!

Taalkaarten kunnen per thema, per categorie of per vaardigheid worden aangeboden. De thema’s lopen in moeilijkheidsgraad op en zijn zeer gevarieerd: van sport en sprookjes tot de herfst en familie. De thema’s kunnen chronologisch doorlopen worden, maar een leerling die behoefte heeft aan extra uitdaging kan ook bij een hogere moeilijkheidsgraad starten.

De categorieën waar mee gewerkt wordt, zijn woordenschat, spellingsvoorwaarden, spelling en grammatica. Iedere categorie is opgebouwd uit verschillende vaardigheden, zoals tegenstellingen, meervouden, hoofdletters, verkleinwoorden en zinnen op volgorde zetten. Door deze opzet kunnen leerlingen oefenen met de specifieke taalvaardigheden waar ze nog moeite mee hebben. Met behulp van de bijgeleverde werkwijzer kan voor elke leerling gemakkelijk de juiste taalkaart worden uitgezocht.


Meer van Kinheim
Artikelnummer                SKU-14945
Uitgever Kinheim
Categorie                                Taal
Doelgroep  Groep 3
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Stenvert Leesmeesters | Groep 5

  € 32,49
 • Woordenschat Fase 7 XXL

  € 8,69
  Bestel
 • Burcht Wartburg

  € 1,45
  Bestel
 • Het jonge schaap zaanse schans 1:160

  € 6,95
  Bestel