• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Nederlands taalkwartet 10 +
Nederlands taalkwartet 10 + Nederlands taalkwartet 10 + Nederlands taalkwartet 10 +

Nederlands taalkwartet 10 +

 0 reviews

Spelenderwijs Nederlandse woordjes en zinnetjes leren met mooie fotokwartetten over eten en drinken, uitgaan en winkelen, gebouwen en monumenten

€ 9,95
Aantal
Spelenderwijs Nederlandse woordjes en zinnetjes leren met mooie fotokwartetten over eten en drinken, uitgaan en winkelen, gebouwen en monumenten, het weer en het landschap in Nederland. De typisch Nederlandse drop en stroopwafels en Hollandse feestdagen komen aan bod, maar ook allerlei dagelijkse onderwerpen als dieren, seizoenen, vervoer, de stad. Handig voor wie Nederlands wil leren en leuk om cadeau te doen als Nederlands souvenir.

Elk woord staat in de context van een hele zin. Om de kaart te winnen, moet je het woord in het Nederlands uitspreken. De zin staat ook fonetisch weergegeven. Win je de betreffende kaart, dan staat daarop ook de Engelse vertaling. Je kunt het spel op 2 niveaus spelen: alleen op het woord of op de hele zin. Er zijn 18 kwartetten met in totaal 72 zinnen. Plus 13 extra-kaartjes met de spelregels, uitspraakaanwijzingen, basisvocabulaire, veelgebruikte uitdrukkingen, belangrijke werkwoorden en handige grammaticaregels.

2 – 4 spelers of teams / players or teams
leeftijd/age 10+.
Artikelnummer SKU - 21730
Artikelcode SCA-071
Categorie Nederlandse taal
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Merk Scala leuker leren
Over Scala Leuker leren

Scala is een zelfstandige uitgeverij met als motto dat leren altijd leuker kan. Scala maakt vernieuwende kwaliteitsproducten over allerlei leergebieden. De uitgeverij richt zich op alle kinderen vanaf 4 jaar (en hun ouders) met leuke en leerzame producten voor school én voor thuis. Veel uitgaven zijn ook nuttig voor leerlingen van voortgezet onderwijs of het mbo.

De inhoud is basiskennis voor de rest van je (school-)carrière. Vormgeving en uitvoering maken ze geschikt voor alle leeftijden. Scala geniet een uitstekende reputatie bij leerkrachten, intern begeleiders en remedial teachers in het basisonderwijs. Kinderen oefenen graag met de aantrekkelijke spelletjes die goed aansluiten bij de stof. Een Scalaspel brengt het vak op een uitdagende manier net even anders onder de aandacht van de leerling.

Het waardevolle naslagwerk over alle stof in het basisonderwijs: Het Basisschoolboek, is een standaardwerk gebleken voor leerlingen, leerkrachten, ouders en Pabo-studenten. Tot de best verkochte uitgaven behoren de overzichten van alle stof voor rekenen en taal: Het Grote Rekenboek en Het Grote Taalboek, met de handige, methodeonafhankelijke oefenboeken. Ook scholen vmbo, havo, vwo  en mbo zetten ze in voor het oefenen voor de verplichte reken- en taaltoets.

Ouders vertrouwen op de kwaliteit van Scala-uitgaven omdat hun kinderen ze herkennen van school en de leerkracht ze kan aanbevelen.  Spelenderwijs oefenen leerlingen ook thuis met belangrijke basisstof en worden zo beter op school. De naslagwerken geven ouders het houvast om hun kinderen ook zelf te kunnen helpen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Op ontdekking in het bos | vanaf 10 jaar

  € 9,95
  Bestel
 • Puzzelkast universeel 14 puzzels educo

  € 209,50
  Bestel
 • Triplex berken 76 x 76 x 0,12 cm

  € 1,69
  Bestel
 • Sensorische gekleurde spiegelballen

  Sensorische gekleurde spiegelballen
  Nieuw
  € 29,95
  Bestel