• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Lees Aardig 4/5
 

Lees Aardig 4/5

 0 reviews

Fictie-verhalen en informatieve teksten

Het werkboek Lees Aardig 4/5 bevat zowel fictie-verhalen als informatieve teksten. De liniatuur voor het invullen van de antwoorden in werkboek 4/5 sluit aan bij de meeste schrijfmethodes.

€ 8,69
Materialen
Aantal
Lees Aardig 4/5

Het werkboek Lees Aardig 4/5 bevat zowel fictie-verhalen als informatieve teksten. De liniatuur voor het invullen van de antwoorden in werkboek 4/5 sluit aan bij de meeste schrijfmethodes die gebruikt worden in de onderbouw. De teksten zijn voorzien van een AVI- en CLIB-niveau. De eerste lessen beginnen met AVI E3 - CLIB 3 en het niveau loopt geleidelijk op tot AVI M5 - CLIB 6. Een enkele les heeft door de aard van de tekst een hoger AVI en
CLIB niveau.


Meer van Kinheim
Artikelnummer                           SKU-14733
Uitgever Kinheim
Categorie Lezen
Doelgroep Groep 4/5
Lees Aardig

Lees Aardig is een serie werkboeken voor praktisch en begrijpend lezen voor groep 3 tot en met groep 8. De boeken kunnen ter ondersteuning of als extra oefenmateriaal worden gebruikt, naast bestaande taalmethodes of andere methodes voor begrijpend lezen. Verschillende bekende auteurs hebben teksten beschikbaar gesteld voor deze serie. De teksten en begeleidende illustraties zijn daarom gevarieerd en eigentijds. Leerlingen kunnen op hun eigen leesniveau instappen en de opdrachten zelfstandig maken.
 
Lees Aardig bestaat uit zes werkboeken met elk twintig lessen. Elke les bestaat uit een tekst, duidelijk voorzien van AVI- en CLIB-niveau, met afwisselende vragen en opdrachten. Door de lessen heen wordt een beroep gedaan op verschillende leesvaardigheden. De leerling leert relaties te leggen in en buiten de tekst, structuur en tekstsoort te herkennen, thema en doel van de tekst te bepalen en beoordelen en te reflecteren. De antwoordenboeken hebben een puntensysteem, waarmee bij elke les maximaal 10 punten te behalen zijn.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Proefpakket Zelfstan-dig Topo Trainen (6 - 8)

  € 31,75
  Bestel
 • Kralensnoer klassikaal tot 20

  € 15,75
  Bestel
 • De geschiedenis van Jozef

  € 1,45
  Bestel
 • Variable Lukaskirche 1:87

  € 16,40
  Bestel