• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Sensorische regenboog glitterballen tickit
Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit Sensorische regenboog glitterballen tickit
Nieuw

Sensorische regenboog glitterballen tickit

 0 reviews

Tickit
Een perfect hulpmiddel

Een perfect hulpmiddel voor jonge kinderen met fascinerend sprankelend sterrenstof dat rond de binnenkant van de ballen wervelt terwijl ze worden verplaatst.


€ 23,95
Aantal
Sensorische regenboog glitterballen

Een perfect hulpmiddel voor jonge kinderen met fascinerend sprankelend sterrenstof dat rond de binnenkant van de ballen wervelt terwijl ze worden verplaatst. Ideaal voor jongens en meisjes, prikkelt de verbeelding en verbetert het concentratievermogen.

Set van 7 in rood, zilver, goud, groen, blauw, roze en paars.

Ondersteunt de volgende leergebieden:

De wereld begrijpen - kleur
Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk
Lichamelijke ontwikkeling - hand-oogcoördinatie
Lichamelijke ontwikkeling - motorische vaardigheden.

Wat de testers van de Praktische Pre-School Award zeiden:

"De kinderen konden ze dragen, ook al zijn ze behoorlijk zwaar, dus de fysieke ontwikkeling en het opbouwen van spierkracht was goed. Ze rolden ze naar elkaar toe en de sensorische elementen en kleuren werkten heel goed bij een autistisch kind. Ze gebruikten ze voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor 'schatten' en ze hielden ervan om de glitter in de ballen te zien bewegen."
 
Specificatie
Afmeting: 65 mm doorsnee. Pk7.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen vanaf 3 jaar.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24443
Artikelcode 92098
Categorie Sensorisch spel
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Burcht Blankenstein

  € 6,80
  Bestel
 • Euromast Rotterdam

  € 9,00
  Bestel
 • Denksport XL Quiz it!

  € 8,95
  Bestel
 • Treinstation 3D knutselset

  € 10,75
  Bestel