• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Sensorische cirkelset Tickit
Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit Sensorische cirkelset Tickit
Nieuw

Sensorische cirkelset Tickit

 0 reviews

Tickit
10 getextureerde ronde schijven

Deze sensorische cirkelset bestaat uit 10 getextureerde ronde schijven gemaakt van ultrazachte flexibele siliconen - 5 grote en 5 kleine.


€ 48,90
Aantal
Sensorische cirkelset

Deze set bestaat uit 10 getextureerde ronde schijven gemaakt van ultrazachte flexibele siliconen - 5 grote en 5 kleine. Op het oppervlak van elke cirkel bevindt zich een patroon dat onderscheidend is en verschilt van de rest van de set.
Kinderen kunnen deze texturen voelen en hun verschillen ontdekken: door de kleine cirkels in de meegeleverde voelzak te doen, kunnen ze zien of ze het patroon dat ze voelen kunnen beschrijven of voorspellen; of door hun voeten te gebruiken, kunnen ze over de grote zintuiglijke cirkels lopen om te zien of ze ze uit elkaar kunnen houden. Het koppelen van de kleine en de grote zintuiglijke cirkels via aanraking is ook erg leuk, met of zonder blinddoek.

Silicone heeft een aantal geweldige eigenschappen waardoor het het ideale materiaal is voor zintuiglijke cirkels - het is sterk, veilig te hanteren en voelt ultrazacht aan. Op de vloer hebben de cirkels grip en glijden ze niet weg, zelfs niet op een glanzend oppervlak en na gebruik kunnen ze met de hand worden gewassen of in een vaatwasser op hoge temperatuur worden gedaan om ze grondig en zonder schade te reinigen. Inclusief activiteitengids in 8 talen.

Ondersteunt de volgende leergebieden:

Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk
De wereld begrijpen - kleur
Communicatie & Taal - beschrijvende taal
Persoonlijke ontwikkeling - samen spelen
Lichamelijke ontwikkeling - motorische vaardigheden

Wat de testers van de Praktische Pre-School Award zeiden:

"We waren er dol op. De kinderen gebruikten de cirkels om eenvoudig en snel slakkenhuisontwerpen te maken. Ze waren heel gemakkelijk af te wassen met warm zeepsop aan het einde van de creatieve activiteit en 's nachts gedroogd, klaar voor gebruik de volgende ochtend met onze lichtbak. De tas voor de kleinere cirkels was een leuke touch. Bevalt kinderen, vooral als ze er met blote voeten op lopen! Absoluut antislip, wat we geweldig vonden! Bevorderd taalgebruik om ze te beschrijven. Ook goed als feely bag-spel. "
 
 
Specificatie
Afmeting: Dia.250mm & 80mm.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen vanaf 3 jaar.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24438
Artikelcode 54517
Categorie Licht en kleur
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Vakantielandenspel Spanje | vanaf 9 jaar

  € 8,95
  Bestel
 • Gouache Interverf - 1 Liter roze

  € 6,50
  Bestel
 • Roodkapje

  € 3,35
  Bestel
 • Sensorisch Reflecterende Kleuren Disks

  Sensorisch Reflecterende Kleuren Disks
  Nieuw
  € 59,95
  Bestel