• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Siliconen vormen mensen linken
Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken Siliconen vormen mensen linken

Siliconen vormen mensen linken

 0 reviews

Tickit
Realistische verbindende personen

Deze realistische verbindende personen zijn gemaakt van zachte siliconen en bestaan ​​uit 6 families met 6 familieleden - elk gemaakt van een andere transparante kleur


€ 19,70
Aantal
Siliconen vormen mensen linken

Deze realistische verbindende personen zijn gemaakt van zachte siliconen en bestaan ​​uit 6 families met 6 familieleden - elk gemaakt van een andere transparante kleur (waardoor elk personage totaal anders is dan de anderen) die met hun handen kunnen worden verbonden. Karakters zijn onder meer opa & oma, mama & papa en meisje & jongen.

Gegoten met realistische kenmerken en in verhouding kunnen ze in het hele curriculum worden gebruikt. Linking People is een uitstekende bron voor het vertellen van verhalen, taalontwikkeling, wiskundig sorteren, het maken van patronen en voor hun attributen (groter/kleiner, groter/korter, ouder/jonger). In de wetenschap kunnen ze worden gebruikt om kinderen te helpen levenscycli te begrijpen, evenals op een lichtbak om kleurmenging of het effect te zien wanneer ze in een spiegel worden weerspiegeld.

Ze zijn goed om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en bij spelen in de kleine wereld. Omdat ze gemaakt zijn van siliconen, zijn ze sterk en gemakkelijk schoon te maken na gebruik in een sopje of zelfs in de vaatwasser zonder schade aan te richten. De set wordt geleverd met een informatieblad met ideeën in 8 talen voor gebruik in het hele leerplan.

Ondersteunt de volgende leergebieden
•  Persoonlijke ontwikkeling - PSHE
•  Lichamelijke ontwikkeling - motorische vaardigheden
•  Wiskunde - tellen en sorteren
•  De wereld begrijpen - kleur
•  Expressive Arts & Design - fantasierijk spel
 
Wat de testers van de Praktische Pre-School Award zeiden:
“Na twee jaar dit product te hebben gehad voorafgaand aan het testen, vinden kinderen het nog steeds plezierig. Het stimuleert gesprekken over familie, vrienden en mensen. Het is verrassend duurzaam voor plastic en gemakkelijk schoon te maken. Het is veelzijdig en het multi-gebruik kan worden gespreid over alle zeven ELG's. De felle, aantrekkelijke kleuren zijn geweldig om de aandacht van de kinderen te trekken en de opbergdoos is ook geweldig. Al met al een briljant leerspeelgoed.”

Specificatie
Afmeting grootste karakter: 100 mm.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen vanaf 3 jaar.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24413
Artikelcode 54513
Categorie Licht en kleur
Handleiding Engels
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Gouache Interverf - 1 Liter lichtblauw

  € 6,50
  Bestel
 • 1000 Dingen doen met kinderen 12 +

  € 15,00
  Bestel
 • Tempel in Jeruzalem Schaal 1 : 400

  € 21,90
  Bestel
 • Burcht Rotenfeld

  € 6,80
  Bestel