• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Sensory discovery table + deviders TICKIT
Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT Sensory discovery table + deviders TICKIT
Nieuw

Sensory discovery table + deviders TICKIT

 0 reviews

Tickit
Met houten discovery deviders

Nieuwe combinatieset met daarin onze van kleur veranderende Discovery Table met de Houten Discovery Dividers, gemaakt van berkenmultiplex.


€ 259,60
Aantal
Sensory discovery table + deviders
 
Nieuwe combinatieset met daarin onze van kleur veranderende Discovery Table met de Houten Discovery Dividers. De Sensory Mood Discovery Table heeft een opstaande rand aan de buitenkant, waardoor een verleidelijke ruimte ontstaat om te leren door te spelen en zintuiglijke verkenning. Het stevige maar lichtgewicht ontwerp is zowel mooi als praktisch: gemakkelijk te verplaatsen tussen locaties, snel schoon te maken en ideaal voor individueel gericht werk of gezamenlijk spelen.

Met een zacht gekleurd of wit licht dat kan worden aangepast met de afstandsbediening kan het ontdekkingsgebied worden gebruikt voor het sorteren en rangschikken van objecten, het verkennen van verschillende materialen en stoffen (vloeistof, zand, gelei, schuim) en vormt het de ideale basis voor een fantasierijke kleine wereld activiteiten spelen.

De Houten Discovery Dividers zijn gemaakt van berkenmultiplex en kunnen gemakkelijk in elkaar worden geschoven om een ​​cirkelvormige 6-voudige sorteercirkel te vormen. Een eenvoudige, effectieve en draagbare set die in de Sensory Mood-ontdekkingstafel past om te sorteren terwijl je bezig bent met ontdekkend spel en die ook onafhankelijk op een vloer of tafel kan worden opgesteld om vrij te sorteren, tellen of patronen te maken.

Alle TickiT Sensory Mood Lights hebben een energielabel A+ en zijn waterdicht volgens IP65. Ze bevatten een universele voedingsadapter (compatibel met VK/ EU/ VS/ AU) met laagspanningsvoeding. Een oplaadcyclus van 8 uur levert gemiddeld 5-10 uur licht op (afhankelijk van de programma-instelling). Inclusief informatieblad in 8 talen.

Ondersteunt de volgende leergebieden
•  Persoonlijke ontwikkeling - samenspel, zintuiglijk
•  De wereld begrijpen - licht en kleur, observatie, verkenning
•  Persoonlijke ontwikkeling - fijne motoriek, wiskunde, sorteren
•  Omgeving inschakelen - praktische hulpmiddelen

Specificatie
Tafelafmetingen: 450 mm hoog x 690 mm dia. Diepte van het ontdekkingsgebied is 60 mm. Maat verdelers: gemonteerd H 50 mm x 646 mm dia.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen vanaf 12 maanden.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24384
Artikelcode 75563D
Categorie Licht en kleur
Handleiding Engels
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Taalmeesters 2 | Groep 4

  € 7,50
  Bestel
 • Zelfstandig Rekenen 8 | Groep 8

  € 34,95
  Bestel
 • Turbo blaster

  € 4,95
  Bestel
 • Sensorische spiegelende zilveren disks

  Sensorische spiegelende zilveren disks
  Nieuw
  € 48,90
  Bestel