• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Sensorische reflecterende mysterieballen
Sensorische reflecterende mysterieballen Sensorische reflecterende mysterieballen Sensorische reflecterende mysterieballen Sensorische reflecterende mysterieballen Sensorische reflecterende mysterieballen Sensorische reflecterende mysterieballen Sensorische reflecterende mysterieballen Sensorische reflecterende mysterieballen Sensorische reflecterende mysterieballen

Sensorische reflecterende mysterieballen

 0 reviews

Tickit
6 reflecterende spiegelbollen

Deze 6 reflecterende spiegelbollen zijn robuust gemaakt van roestvrij staal en zien er identiek uit, maar hebben individuele kenmerken, zodat ze zich allemaal anders gedragen.


€ 49,95
Aantal
Sensorische reflecterende mysterieballen

Deze 6 reflecterende spiegelbollen zijn robuust gemaakt van roestvrij staal en zien er identiek uit, maar hebben individuele kenmerken, zodat ze zich allemaal anders gedragen. De ballen kunnen wiebelen als ze worden gerold, twee van de ballen zijn stil, maar een ervan rolt niet in een rechte lijn, andere hebben een inhoud die anders aanvoelt als ze worden gedraaid, rondgedraaid of geschud, en sommige ballen maken een andere shake of ratelende geluiden.

Het met de hand afgewerkte glanzende spiegeloppervlak zorgt voor een vervormde fish-eye lensreflectie die fascinerend is voor kinderen om te observeren. Ze zijn robuust gemaakt van slijtvast roestvrij staal, zijn licht van gewicht, soepel en voelbaar om te hanteren en kunnen vooral aantrekkelijk zijn voor kinderen met SEND of voor diegenen die inspiratie nodig hebben in creatieve taal.

Roestvrij staal is een ideaal materiaal voor gebruik in zintuiglijke spelbronnen:


Vrij van chemicaliën – geen gifstoffen
Duurzaam – sterk en licht van gewicht
Hygiënisch – niet-poreus en van nature bacteriebestendig

Ondersteunt de volgende leergebieden:

Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk
Communicatie & Taal - beschrijvende taal
De wereld begrijpen - observatie
De wereld begrijpen - geluid
Lichamelijke ontwikkeling - hand-oogcoördinatie
Lichamelijke ontwikkeling - motorische vaardigheden.

Bal Mysteries

Bal 1: Niets binnen. Schudden produceert geen geluid. Gedraagt ​​zich normaal wanneer gerold en gestuiterd.
Bal 2: 10 stalen kogels aan de binnenkant (6 mm dia.) Schudden produceert een ratelend geluid, gevolgd door een wervelend geluid. Rolt normaal maar ook met een wervelend geluid. Stuitert normaal.
Bal 3: Zand van binnen. Schudden produceert een zacht geluid. Weigert achteruit of vooruit te rollen. Draait in een excentrische boog en stuitert niet.
Bal 4: Grind binnen. Schudden produceert een ratelend geluid, vergelijkbaar met Ball 2, maar zonder wervelend geluid. Rolt normaal met een krassend geluid. Stuitert normaal.
Bal 5: Grote enkele stalen bal binnenin. Schudden produceert een zwaar bonkend geluid gevolgd door een rollend geluid. Rollen in een zigzagpatroon. Stuitert normaal, maar een dubbele stuit is hoorbaar omdat de grote bal erin ook stuitert.
Bal 6: Excentrisch gewicht aan de binnenkant. Schudden produceert geen geluid. Rolt onvoorspelbaar in elke richting. Stuitert normaal.

Houd er rekening mee dat de ballen moeten worden gebruikt in overeenstemming met het advies dat bij de set is inbegrepen.
 
Specificatie
Afmetingen: 100 mm doorsnee. Pk6.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen van alle leeftijden.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24431
Artikelcode 72203
Categorie Sensorisch spel
Handleiding Engels
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Abacus individueel 3 x 20

  € 22,40
  Bestel
 • Franse Puzzels & Bronnenboek | Groep 7 - 8 + VO

  € 7,95
  Bestel
 • Indiaan Kleine Bonte Veder en zijn zusje | 3 - 5 jaar

  € 7,95
  Bestel
 • Loodstender Lynx met laser detail set

  € 9,50
  Bestel