• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Eerste telspelletjes Paw Patrol (3-4 j.)
 

Eerste telspelletjes Paw Patrol (3-4 j.)

 0 reviews

Leer voorwerpen tellen tot 3

Help Chase, Marshall en de andere pups tijdens hun vele missies en zet tegelijkertijd je eerste stappen naar tellen: leer voorwerpen tellen tot 3


€ 6,95
Aantal
Paw Patrol Eerste telspelletjes (3-4 j.)

Help Chase, Marshall en de andere pups tijdens hun vele missies en zet tegelijkertijd je eerste stappen naar tellen: leer voorwerpen tellen tot 3, oefen begrippen als 'meeste' en 'minste', ontdek de volgorde van hoeveelheden en nog zo veel meer. Kortom, superleuke en puptastische oefeningen om vlot te leren tellen!
Met de vriendjes van Paw Patrol is geen oefening te dol!

Meer van Deltas
Artikelnummer                                   SKU-23759
ISBN 9789 0447 50546
Categorie Rekenen
Afmetingen 21 x 25 x 0,3 cm
Pagina's 32
Bindwijze Paperback
Uitvoering Met illustraties
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Uitgever Deltas
Kinderboeken van Deltas

Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes, of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan.

Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen.
 
Bij Deltas beseffen we dat maar al te goed. Daarom vindt u in ons fonds een breed gamma aan kwaliteitsboeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen. En bovendien hebben ook de helden van Disney en Nickelodeon al jarenlang een vaste plek in ons programma.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Passen en meten Educo

  € 65,95
  Bestel
 • Aérospatiale/BAC Concorde 1:100

  € 18,60
  Bestel
 • Figuurzaag voorbeeld raceauto

  € 4,95
  Bestel
 • Sensorische jumbo druppelbuis tickit

  Sensorische jumbo druppelbuis tickit
  Nieuw
  € 15,90
  Bestel