• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
De leukste concentratiespelletjes
 

De leukste concentratiespelletjes

 0 reviews

Op speelse manier concentratie verbeteren

De oefeningen in deze doos leren jouw kind om op een speelse manier zijn concentratie te verbeteren en helpt om de overgang naar groep 3 vlot te laten verlopen.


€ 10,95
Aantal
De leukste concentratiespelletjes

In deze doos zitten 50 kaarten met leuke spelletjes en oefeningen die speciaal ontwikkeld zijn voor vijf- en zesjarigen. Voor een kind van deze leeftijd is het vaak niet zo eenvoudig om zich te concentreren op een opdracht. De oefeningen in deze doos leren jouw kind om op een speelse manier zijn concentratie te verbeteren en helpt om de overgang naar groep 3 vlot te laten verlopen.

Meer van Deltas
Artikelnummer                                   SKU-23657
ISBN 9789 0447 48437
Categorie Concentratie
Afmetingen 16,2 x 12,2 x 1,9 cm
Aantal kaarten 50
Uitvoering Met illustraties
Auteur ZNU
Uitgever Deltas
Kinderboeken

Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes, of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan.

Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen.
 
Bij Deltas beseffen we dat maar al te goed. Daarom vindt u in ons fonds een breed gamma aan kwaliteitsboeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen. En bovendien hebben ook de helden van Disney en Nickelodeon al jarenlang een vaste plek in ons programma.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Euro biljetten 5 euro

  € 12,25
  Bestel
 • Grote kleurrijke synagoge

  € 4,95
  Bestel
 • Bugatti Royale Coupé Napoléon 1930

  € 9,10
  Bestel
 • Parasaurolophus Houten 3D Puzzel

  € 8,95
  Bestel