• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Oefenen met de klok tot op een minuut
Oefenen met de klok tot op een minuut Oefenen met de klok tot op een minuut Oefenen met de klok tot op een minuut

Oefenen met de klok tot op een minuut

 0 reviews

Teken de wijzers van de klokken

Pak de magische stift, ga aan de slag en teken de wijzers van de klokken. Als je klaar bent met oefenen, kun je alles weer uitwissen. Leeftijd 8 - 9 jaar.


€ 10,95
Aantal
Oefenen met de klok tot op een minuut

Jij kunt al klokkijken tot op een kwartier nauwkeurig? Dan is het tijd om verder te oefenen en om het nog moeilijker te maken!
In deze doos zitten 16 klokkaarten die oplopen in moeilijkheidsgraad, zo kun je steeds oefenen met wat je al in de klas geleerd hebt. Pak de magische stift, ga aan de slag en teken de wijzers van de klokken. Als je klaar bent met oefenen, kun je alles weer uitwissen.

Voor oneindig veel speel- en oefenpret!
Leeftijd 8 - 9 jaar
Artikelnummer                                   SKU-23629
ISBN 9789 0447 48376
Categorie Rekenen
Afmetingen 15,9 x 11,9 x 2,1 cm
Aantal bladzijden 32
Uitvoering Met illustraties
Auteur ZNU
Uitgever Deltas
Kinderboeken

Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes, of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan.

Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen.
 
Bij Deltas beseffen we dat maar al te goed. Daarom vindt u in ons fonds een breed gamma aan kwaliteitsboeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen. En bovendien hebben ook de helden van Disney en Nickelodeon al jarenlang een vaste plek in ons programma.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Schakelringen

  € 37,95
  Bestel
 • Puzzelserie jongen educo

  € 53,75
  Bestel
 • Taalkwartet Parijs

  € 9,95
  Bestel
 • Tijdsduurklok geluid-loos rood xl 32 cm

  Tijdsduurklok geluid-loos rood xl 32 cm
  Nieuw
  € 49,95
  Bestel