• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Leerrijke denkpuzzels
 

Leerrijke denkpuzzels

 0 reviews

Met superleuke observatiepuzzels

De puzzels zijn bovendien niet alleen leuk om op te lossen. Je zult ook je concentratie verhogen, logisch leren nadenken en je geheugen verbeteren.


€ 10,95
Aantal
Leerrijke denkpuzzels

In deze doos zitten 50 kleurrijke kaarten die goed zijn voor urenlang denk- en leerplezier! Op de kaarten staan onder meer superleuke observatiepuzzels, uitdagende taalspelletjes en verrassende rekenraadsels waarmee je vast en zeker je hersenen zult laten kraken. De puzzels zijn bovendien niet alleen leuk om op te lossen. Je zult ook je concentratie verhogen, logisch leren nadenken en je geheugen verbeteren.

Meer van Deltas
Artikelnummer                                   SKU-23658
ISBN 9789 0447 48444
Categorie Logisch denken
Afmetingen 15 x 10 x 3 cm
Uitvoering Met illustraties
Uitgever Deltas
Kinderboeken

Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes, of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan.

Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen.
 
Bij Deltas beseffen we dat maar al te goed. Daarom vindt u in ons fonds een breed gamma aan kwaliteitsboeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen. En bovendien hebben ook de helden van Disney en Nickelodeon al jarenlang een vaste plek in ons programma.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Leuk Rekenen 7 XXL | Groep 7 - 8

  € 34,95
  Bestel
 • Maxi Kerk

  € 4,95 € 4,80
  Bestel
 • Taalkwartet Rome

  € 9,95
  Bestel
 • Turbo blaster

  € 4,95
  Bestel