• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Wrebbit 3D Puzzle Urbania Café

 0 reviews

Deze 3D-puzzel heeft slechts 285 stukjes

Deze 3D-puzzel heeft slechts 285 stukjes, waardoor het een toegankelijke en heerlijke activiteit is voor puzzelaars van jong tot oud!

Op voorraad


€ 21,95
Aantal
Urbania Café

Lees een nieuwe roman met een café au lait in dit charmante café in een bekende hoofdstraat, misschien wel in je eigen stad. Deze 3D-puzzel heeft slechts 285 stukjes, waardoor het een toegankelijke en heerlijke activiteit is voor puzzelaars van jong tot oud!

De 3D-puzzel van Café is een van de vier modules in de typische Urbania-collectie, die 's werelds meest bewonderde architecturale stijlen bevat. Deze verzamelpuzzel kan op zichzelf staan of worden gecombineerd en weergegeven met onze andere stedelijke iconen. Plaats ze zoals je wilt in een show van je puzzeltalenten.

Meer van   
Aantal Puzzelstukjes                     285
Leeftijd min. 12
Leeftijd max. 99
Gewicht 320 gram
Lengte 300 mm
Breedte 250 mm
Hoogte 75 mm
Uitgever Wrebbit

Originele en authentieke 3D-puzzel ... dat is waar het bij Wrebbit 3D om draait!

Wrebbit Puzzles Inc. ontwerpt, produceert en verkoopt 's werelds meest uitdagende en stevigste 3D-puzzels met high-definition graphics en opvallend realisme. Wij lopen voorop in innovatie met hun unieke collecties die zijn ontworpen om de grootste uitdaging en speelwaarde te bieden.
Het enige echte 3D-puzzelmerk dat wat stukjes onder de riem heeft!

Onze puzzels zijn ontworpen, getekend, getest en geproduceerd in onze vestiging in Montréal, Canada. Ons team - de stukjes van de puzzel van ons bedrijf - bestaat uit getalenteerde ontwerpers, artiesten, technici en operators die zorgen voor een dynamische, gepassioneerde plek gericht op de best mogelijke kwaliteit!

Wij zijn een stel puzzelliefhebbers die echt geloven in familieplezier. We vinden het heerlijk om met de nieuwste ideeën te komen en ze 3D te maken. We willen jou en je geliefden rond de tafel brengen om een fantastisch leuke uitdaging aan te gaan.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • 100 megaleuke breinbrekers | vanaf 8 jaar

  € 9,95
  Bestel
 • Rompompom Lettermemo | 4 - 6 jaar

  € 13,50
  Bestel
 • Sint Jakobs Kerk in Stribrna Skalice

  € 4,50
  Bestel
 • Triplex populieren 60 x 60 x 0,8 cm

  € 14,40
  Bestel