• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Figuurzaag voorbeeld kerstboom-sieraden II
Figuurzaag voorbeeld kerstboom-sieraden II Figuurzaag voorbeeld kerstboom-sieraden II Figuurzaag voorbeeld kerstboom-sieraden II Figuurzaag voorbeeld kerstboom-sieraden II

Figuurzaag voorbeeld kerstboom-sieraden II

 0 reviews

Pebaro
Vrolijk kerstfeest voor iedereen!

Creatieve sjabloon van hout, bedrukt met het motief Kerstboom-sieraden II om uit te zagen met een figuurzaag of decoupeerzaag, schilderen, inéénsteken of lijmen indien gewenst.


€ 5,95
Aantal
Kerstboom-sieraden II

Creatieve sjabloon van hout, bedrukt met het motief Kerstboom-sieraden II om uit te zagen met een figuurzaag of decoupeerzaag.
Zaag uit, schilder, inéénsteken of lijmen indien gewenst en klaar is Kees.
Helpt kinderen ook om hun behendigheid met hun handen te ontwikkelen en het is een educatief cadeau-idee.
Plezier voor het hele gezin.

   ●  1 bedrukte multiplexplaat: DIN A4
   ●  figuurzaag voorbeeld leren, speelgoed of decoratie
   ●  de  onderdelen kunnen met houtverf worden geverfd


Het figuurzaag voorbeeld Kerstboom-sieraden II is een geweldig voorbeeld om zelf uit te zagen. Zaag met de figuurzaag langs de afgedrukte lijnen , strijk de randen van de gezaagde stukken hout glad, schilder ze en construeer vervolgens de Kerstboom-sieraden II. Een individueel kunstwerkje is klaar - ideaal als cadeau voor een familielid of vriend(in).

Meer van Pebaro
Artikelnummer SKU-24370
Artikelcode 334/S
Categorie Kerstmis
Uitgever Pebaro
De hobbywinkel van Peter Bausch GmbH

Ontdek de creatieve wereld van Pebaro en blader door onze winkel. We ontwikkelen altijd nieuwe producten, want knutselen is voor ons meer dan een hobby. Het is de passie om iets nieuws te creëren en je thuis goed te voelen en te ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Leermiddelen - pedagogisch waardevol
In tijden van technische vooruitgang is het belangrijk om de bevordering van motorische vaardigheden niet te verwaarlozen en kinderen een breed scala aan mogelijkheden te bieden. De figuurzaag en decoupeerzaag stelt de jonge hobbyist in staat om zijn vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen - wie is er niet trots op om zijn handgemaakte figuurzaagsjabloon in zijn handen te houden of weg te geven ?!

Duurzaamheid
In harmonie met de natuur besteden we meer aandacht aan het gebruik van chroom- en loodvrije vernissen en bieden we figuurzaag- en decoupeerzaag oplossingen geheel uit hout zonder kunststof onderdelen, aangezien hout een opnieuw te gebruiken grondstof is - voor het milieu: geen plastic!
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Kleuren en vormen 3 +

  € 10,99
  Bestel
 • Piratenschip Delphin

  € 8,85
  Bestel
 • Sopwith Triplane 1:24

  € 16,40
  Bestel
 • Cessna 182 Floatplane Metal Earth

  € 16,90
  Bestel