• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Ik leer lezen! Memo-spel (6-7 j.)
 

Ik leer lezen! Memo-spel (6-7 j.)

 0 reviews

Op een speelse manier woordjes lezen

Met het leuke memospel in deze doos leer je op een speelse manier woordjes lezen! Kun jij de plaatjes en de woorden vinden die bij elkaar passen?


€ 9,95
Aantal
Ik leer lezen! Memo-spel

Hoera, je leert lezen! Dan moet je heel veel oefenen, elke dag opnieuw! Want hoe meer je oefent, hoe vlotter het zal gaan. Met het leuke memospel in deze doos leer je op een speelse manier woordjes lezen! Kun jij de plaatjes en de woorden vinden die bij elkaar passen? Duidelijke spelregels en uitleg zijn ingesloten in het doosje.

Inhoud: 28 kaarten met eenvoudige woorden, 28 kaarten met plaatjes.

Meer van Deltas
Artikelnummer                                   SKU-23684
ISBN 9789 0447 46358
Categorie Nederlandse taal
Afmetingen 14 x 9 x 3 cm
Aantal bladzijden 32
Uitvoering Met illustraties
Uitgever Deltas
Kinderboeken

Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes, of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan.

Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen.
 
Bij Deltas beseffen we dat maar al te goed. Daarom vindt u in ons fonds een breed gamma aan kwaliteitsboeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen. En bovendien hebben ook de helden van Disney en Nickelodeon al jarenlang een vaste plek in ons programma.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Rekenpuzzels 3 | Groep 5

  € 7,95
  Bestel
 • Lettertje tik

  € 145,00
  Bestel
 • HMS Lance Britse torpedootjager

  € 17,50
  Bestel
 • Easy Hold Glow Panel Orange TICKIT

  € 16,80
  Bestel