• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Lees Aardig 5/6
Lees Aardig 5/6 Lees Aardig 5/6 Lees Aardig 5/6 Lees Aardig 5/6 Lees Aardig 5/6

Lees Aardig 5/6

 0 reviews

Met een handleiding en een reclamefolder

In Lees Aardig 5/6 is gekozen voor een aantal fictie-verhalen, informatieve teksten, een interview, een handleiding en een reclamefolder.

€ 10,95
Materialen
Aantal
Lees Aardig 5/6

In Lees Aardig 5/6 is gekozen voor een aantal fictie-verhalen, informatieve teksten, een interview, een handleiding en een reclamefolder. Een deel van de leesteksten in dit werkboek zijn geschreven door gerenommeerde schrijvers. Het technisch leesniveau van de teksten varieert van AVI E4 tot AVI E6, het CLIB niveau is 5 of 6, een enkele tekst heeft CLIB niveau 7.

Meer van Kinheim
Artikelnummer                           SKU-14735
Uitgever Kinheim
Categorie Lezen
Doelgroep Groep 5/6
Lees Aardig

Lees Aardig is een serie werkboeken voor praktisch en begrijpend lezen voor groep 3 tot en met groep 8. De boeken kunnen ter ondersteuning of als extra oefenmateriaal worden gebruikt, naast bestaande taalmethodes of andere methodes voor begrijpend lezen. Verschillende bekende auteurs hebben teksten beschikbaar gesteld voor deze serie. De teksten en begeleidende illustraties zijn daarom gevarieerd en eigentijds. Leerlingen kunnen op hun eigen leesniveau instappen en de opdrachten zelfstandig maken.
 
Lees Aardig bestaat uit zes werkboeken met elk twintig lessen. Elke les bestaat uit een tekst, duidelijk voorzien van AVI- en CLIB-niveau, met afwisselende vragen en opdrachten. Door de lessen heen wordt een beroep gedaan op verschillende leesvaardigheden. De leerling leert relaties te leggen in en buiten de tekst, structuur en tekstsoort te herkennen, thema en doel van de tekst te bepalen en beoordelen en te reflecteren. De antwoordenboeken hebben een puntensysteem, waarmee bij elke les maximaal 10 punten te behalen zijn.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Gezond eten pakket | 6 - 12 jaar

  € 28,75
  Bestel
 • Engels voor kinderen 6 +

  € 17,95
  Bestel
 • Hr.Ms. Tromp lasercut framework

  € 12,60
  Bestel
 • Ik leer lezen! Domino-spel (6-7 j.)

  € 9,95
  Bestel