• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Wrebbit 3D Puzzle Urbania Cinema
Wrebbit 3D Puzzle Urbania Cinema Wrebbit 3D Puzzle Urbania Cinema Wrebbit 3D Puzzle Urbania Cinema

Wrebbit 3D Puzzle Urbania Cinema

 0 reviews

Reserveer een matinee

Reserveer een matinee bij het bouwen van deze 3D-puzzel replica van een charmante bioscoop en kom dan langs voor een outfit in de kleermakerij van haute couture.

Op voorraad


€ 21,95
Aantal
Urbania Cinema

Reserveer een matinee bij het bouwen van deze 3D-puzzel replica van een charmante bioscoop en kom dan langs voor een outfit in de kleermakerij van haute couture. Net als een favoriete speelfilm is deze 300-delige 3D-puzzel een heerlijke gedeelde activiteit voor puzzelaars van jong en oud!

De 3D-puzzel van Cinema is een van de vier modules in de typische Urbania-collectie, die 's werelds meest bewonderde architecturale stijlen bevat. Deze verzamelpuzzel kan op zichzelf staan of worden gecombineerd en weergegeven met onze andere stedelijke iconen. Plaats ze zoals je wilt in een show van je puzzeltalenten.

Meer van   
Aantal Puzzelstukjes                     300
Leeftijd min. 12
Leeftijd max. 99
Gewicht 320 gram
Lengte 300 mm
Breedte 250 mm
Hoogte 75 mm
Uitgever Wrebbit

Originele en authentieke 3D-puzzel ... dat is waar het bij Wrebbit 3D om draait!

Wrebbit Puzzles Inc. ontwerpt, produceert en verkoopt 's werelds meest uitdagende en stevigste 3D-puzzels met high-definition graphics en opvallend realisme. Wij lopen voorop in innovatie met hun unieke collecties die zijn ontworpen om de grootste uitdaging en speelwaarde te bieden.
Het enige echte 3D-puzzelmerk dat wat stukjes onder de riem heeft!

Onze puzzels zijn ontworpen, getekend, getest en geproduceerd in onze vestiging in Montréal, Canada. Ons team - de stukjes van de puzzel van ons bedrijf - bestaat uit getalenteerde ontwerpers, artiesten, technici en operators die zorgen voor een dynamische, gepassioneerde plek gericht op de best mogelijke kwaliteit!

Wij zijn een stel puzzelliefhebbers die echt geloven in familieplezier. We vinden het heerlijk om met de nieuwste ideeën te komen en ze 3D te maken. We willen jou en je geliefden rond de tafel brengen om een fantastisch leuke uitdaging aan te gaan.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Verkeerslicht gedragscode

  € 78,90
  Bestel
 • Schloss Nymphenburg München

  € 16,40
  Bestel
 • Romantische Ritterburg

  € 10,90
  Bestel
 • Douglas C-54-RSD Skymaster 1:50

  € 28,50
  Bestel